Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ. ''ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Αγαπητοί Γονείς,

 Το Δ.Σ. του συλλόγου μας , εύχεται σε όλους και μέσα από αυτή την επικοινωνία μας, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ιδιαιτέρως, θα ήθελε να καλωσορίσει τους γονείς και μαθητές της Α’ Γυμνασίου, και να διαβεβαιώσει τόσο αυτούς όσο και όλους τους υπόλοιπους, πως το προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου, εργάζονται συνεχώς με μόνο σκοπό την βελτίωση της σχολικής ζωής των μαθητών μας.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας,   εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει σήμερα την Ελλάδα μας -και κατ’επέκταση κάθε Ελληνική οικογένεια- ο σύλλογος προχώρησε στην παρακάτω ενέργεια, με σκοπό να ανακουφίσει οικονομικά τους γονείς αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά, να φοιτήσουν είτε σε κάποια σχολή ξένων γλωσσών, είτε να πάνε σε   φροντιστήριο, για τα μαθήματα που παρακολουθούν στο γυμνάσιο (και πιθανόν να χρειάζονται κάποια περαιτέρω βοήθεια, αλλά λόγω των κακών οικονομικών τους δεν θα μπορούσαν να πάνε.) Ζητήσαμε λοιπόν, από τα φροντιστήρια και σχολές ξένων γλωσσών της περιοχής γύρω από το γυμνάσιο (και σε μια ακτίνα 300 μέτρων περ.), να μας κάνουν προσφορά ε’ιτε για δωρεάν φοίτηση κάποιου αριθμού μαθητών, είτε παρέχοντας τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες με μια μεγάλη έκπτωση. Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι όλα τα φροντιστήρια και σχολές που απευθυνθήκαμε, μας συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία και μας έδωσαν τις προσφορές τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων 2ου Περιστερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κάτωθι:

·                 Φροντιστήρια ‘’ΝΟΗΜΑ’’ ,Tρώων 6 & Ηρακλέους, 12133, Περιστέρι, Τηλ. 2105782233, www.noima.edu.gr                                 e-mail: noima.fme@gmail.com,

·                 Φροντιστήρια ‘’ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ’’, Παπαδιαμάντη 2 & Πελασγίας 12136, Περιστέρι, Τηλ.      2105730419, www.diakrotima.gr ,   e-mail: peristeri@diakrotima.gr

·                 Φροντιστήρια ‘’Lord Byron ‘’ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΜΑΔΗ , Θήρας 5, Νέα Σεπόλια, 12133, Περιστέρι, Τηλ. 2105710670

·                 Φροντιστήρια ‘’ΜΑΚΡΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ’’, Ιάσωνος 7, Ίλιον, Τηλ.2105775696

·                 Φροντιστήρια ‘’ΣΥΣΤΗΜΑ’’ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ, Μονεμβασιάς 20, (διασταύρωση Μπουρναζίου, Τηλ.2105780980

·                 Φροντιστήρια’’ΒΛΑΧΟΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ’’, Μονεμβασιάς 1, Περιστέρι, Τηλ.2105772379

·                  Φροντιστήρια ‘’ΑΕΙδρομον’’, Οδυσσέως 4, Περιστέρι,Τηλ. 2105754004, www.aeidromon.gr , e-mail: info@aeidromon.gr

·                 ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ‘’ΞΕΝΟΦΟΥ’’,Ρόδου και Καλύμνου 1, 2105744640, Περιστέρι, www.xenofou.gr, e-mail: info@xenofou.gr

·                 ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ-ΜΙΝΑ Νικ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ευρυπίδου 3,-Σολωμού 58, Μπουρνάζι, 2105735683

·                 Φροντιστήρια ξένων γλωσσών ‘’ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗ΄΄, Οδυσσέως και Τροίας 17, 12133, Περιστέρι  

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

1.     Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή σας στην προσφορά αυτή, είναι να μην έχει γίνει μέχρι σήμερα, και για το τρέχων σχολικό έτος, εγγραφή σε άλλο φροντιστήριο.

2.     Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες,   αν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, θα υπάρξει κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων μαθητών. ΕΙΔΙΚΑ  για τις  ΔΩΡΕΑΝ προσφορές, ο σύλλογος σε συνεργασία με τους γονείς και τους καθηγητές θα δώσει προτεραιότητα σε  μαθητές των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν ειδικές καταστάσεις (π.χ. ανεργία κλπ)

3.     Τέλος, διευκρινίζουμε πως τα φροντιστήρια που θα δεχθούν μαθητές μας, θα εφαρμόζουν την μέχρι τώρα πολιτική λειτουργίας τους, ανεξάρτητα από τον τρόπο η το είδος της προσφοράς που έχουν δώσει.

Παρακαλώ να ‘’τσεκάρετε’’ το κουτάκι δίπλα από την θέση(εις) που σας ενδιαφέρει (ουν) Πρέπει   να τα επιστρέψετε υπογεγραμμένο, μέχρι το αργότερο την Πέμπτη 29/9/2011, το επισυναπτόμενο έντυπο. Ο χρόνος επιστροφής να τηρηθεί αυστηρά, επειδή τα φροντιστήρια καταρτίζουν τα τμήματά τους το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

                           Για το Δ.Σ.  (E mail:  syl.gon.2ou.gymn@gmail.com,    site www. syl2ou.blogspot.com)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Τάσος  Ανδριανόπουλος                                                                                                                        

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    Αγγελική Καραχάλιου                     


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο αναλυτικός πίνακας προσφορών, σας 'εχει αποσταλλεί με τα παιδιά σας. ΄Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε με τον σύλλογο γονέων.

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε σε ευχαριστίες μπορείτε να μας πληροφορήσετε ποια από τα παραπάνω φροντιστήρια πληρώνουν τους καθηγητές τους με το κατάπτυστο ποσό των 3,5 ευρώ την ώρα μεικτά? Δηλαδή 2,9 ευρώ καθαρά? Θέλουμε τέτοιους καθηγητές ? Δεν υπογράφω το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό μου αλλά με την ιδιότητά μου ως Γονέας - Καθηγητής Γαλλικής Φιλολογίας . (μπορείτε και σεις να διαβάσετε για την συμβαση εργασίας και το μέλλον όλων μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com