Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τα παιδιά του Γυμνασίου μας, ξεχώρησαν με την παρουσία τους

Για πρώτη φορά, οι περισσότερες  θέσεις των επισήμων παρέμειναν άδειες, μιας και ΔΕΝ παρευρέθησαν εκπρόσωποι από την πολιτική. Αλλά κανείς δεν καταλαβε, τι ακριβώς αντιπροσώπευε ο ''Κολοκοτρώνης'' (!!!!!!!!!!!!!!!) στην πρώτη σειρά των επισήμων(??)

Το ''ΟΧΙ' σε νέα ''έκδοση''',σε 'εκδοση διαμαρτυρίας

Στο τέλος της΄παρέλασης, πλήθος κόσμου κατέβηκε στον δρόμο από τα πεζοδρόμια, και διαδήλωσε το δικό του ΟΧΙ στις σημερινές προκλήσεις των καιρών 

Πλήθος κόσμου, παρακολούθησε για μια ακόμη χρονιά, την μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία πήραν μέρος και οι μαθητές του γυμνασίου μας. Η φετεινή παρέλαση, ήταν διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, επειδή δεν υπήρχαν στους επισήμους, μέλη της πολιτικής ζωής της χώρας μας. Στην εξέδρα των επισήμων, υπήρχαν πολλές άδειες  θέσεις, αλλά εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση στην πρώτη σειρά των επισήμων, ενός ανθρώπου που είχε την αμφίεση του Κολοκοτρώνη (!!!).  (Δεν ήταν ούτε καν 25η Μαρτίου).΄Άλλα χαρακτηριστικά που έκαναν την φετεινή παρέλαση διαφορετική, είναι και το γεγονός πως πολλοί  από αυτούς που παρέλαυναν, όταν πλησίαζαν την εξέδρα των επισήμων, είτε κρατούσαν μαύρα μαντήλια, είτε φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια ή γραβάτες, είτε γύριζαν το κεφάλι τους για χαιρετισμό, ΟΧΙ προς τους επισήμους αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση που ήταν συγκεντρωμένο το πλήθος κόσμου.
Τέλος, τόσο κατά την έναρξη της παρέλασης, όσο και με την λήξη της,  διαδήλωσαν διάφορες ομάδες , οι οποίοι αντιτίθενται στα νέα μέτρα.
Θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές του Γυμνασίου μας, αλλά και τους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου μας, για την άψογη εμφάνισή τους. Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους καθηγητές του γυμνασίου μας για την υπέροχη προετοιμασία.
Μ Π Ρ Α Β Ο  Σ Ε  Ο Λ Ο Υ Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com