Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ

Κατόπιν προσκλήσεως  της διεύθυνσης του γυμνασίου μας, έγινε  την Δευτέρα 10/10/2011 στις 18.30, στην αίθυσα πολλαπλών, με συμμετοχή και αρκετών καθηγητών , η ενημέρωση των γονέων για τα θέματα λειτουργίας του σχολείου μας.
ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Στο κάλεσμα αυτό, ανταποκρίθηκε σχετικά μεγάλος αριθμός γονέων, οι οποίοι αφού άκουσαν τον διευθυντή, στην συνέχεια απεύθυναν και ερωτήσεις, ώστε τελειώνοντας,   είχαν μια πλήρη εικόνα, ιδιαίτερα οι γονείς της Α' τάξης, οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με τον γυμνασιακό χώρο. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο για λίγο ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων, ο οποίος αφού καλωσόρισε  και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους γονείς,  είχε μια πολύ μικρή συνομιλία με τους παρευρισκομένους, και  εξέφρασε τον προβληματισμό του συλλόγου για την ''δυσκολία'' η οποία υπάρχει στην επικοινωνία συλλόγου - γονέων, και συζητήθηκαν τρόποι πιο αποτελεσματικής και άμεσης επικοινωνίας. Αυτός που προτιμήθηκε από τους περισσότερους είναι ο ηλεκτρονικός τρόπος, ο οποίος εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα. Έτσι παρακαλούνται όλοι οι γονείς, να παρακολουθούν την  ιστοσελίδα του συλλόγου, μιας και σε αυτή θα αναρτούνται όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις. Για να είμαστε βέβαιοι δε, ότι οι γονείς διάβασαν την όποια ανακοίνωση ( και όταν σας ζητείτε φυσικά), παρακαλέισθε να στέλνετε απάντηση με e-mail τόσο στον λογαριασμό του συλλόγου, όσο και στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου. Για τον σκοπό αυτό, μοιράστηκε σε όλους,, έντυπο, που έχει όλους τους τρόπους επικοινωνίας οποιουδήποτε, με τον σύλλογο γονέων. Στην επόμενη τακτική ετήσια συνάντηση που θα έχει ο σύλλογος γονέων με τα μέλη του-γονείς, και η οποία προσδιορίζεται να γίνει τον Νοέμβριο, θα αναπτυχθούν αναλυτικά, όλα τα προβλήματα του σχολείου μας -που είναι πάρα πολλά-   οι μέχρι σήμερα ενέργειες του συλλόγου, και το πλάνο που έχει δημοσιευθεί στο site, για το σχολικό έτος 2011-2012.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ( ΘΕΤΙΚΗΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
 Η τελική σας απάντηση πρέπει να είναι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 12/10/2011. Μπορείτε να παραδίνετε μέσω του παιδιού σας στην κα Δελασούδα το συμπληρωμένο έντυπο που σας έχει αποσταλλεί, ή μπορείτε να συμπληρώσετε  την λίστα προσφορών που θα βρείτε στο site , και να την στείλετε -όπως προαναφέρθηκε-είτε στο  e-mail του συλλόγου ( syl.gon.2ou.gymn@gmail.com), είτε στο προσωπικό e-mail του προέδρου του συλλόγου (tandrianopoulos@yahoo.com )
Tέλος  προσφέρθηκαν γλυκά, αναψυκτικά, καφές,φρούτα κλπ,  με μέριμνα των κυριών του ΔΣ του συλλόγου μας.
ΑΠΟΨΗ  ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com