Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ)

                                           Δείτε το video



Την Τρίτη 22/2/2011, έγινε η συνεδρίαση του Δημοτικού συβουλίου του Δήμου Περιστερίου, με κύριο θέμα την λήψη αποφάσεων εν όψει, της συνάντηση που θα έχουν οι δήμαρχοι με την υπουργό παιδείας στις 28/2/2011 το πρωί. Η συναντηση αυτή αφορά τον ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ΄΄ στα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Με βάση αυτό, πολλά σχολεία θα κλείσουν, άλλα θα συγχωνευθούν και γενικά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στην καθημερινή ζωή γονέων και μαθητών. Κατ΄την διάρκεια της συνεδρίασης, το ενδιαφέρον ήταν εντονότατο και πολλοί πολίτες είχαν κατακλύσει τον χώρο τόσο μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και έξω στις σκάλες και στο ισόγειο του κτιρίου, αν και έβρεχε καταρακτωδώς. Τον λόγο πήραν πολλοί εκπρόσωποι φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπρόσωποι ΕΛΜΕ, εκπρόσωποι συλλόγων και ένωσης γονέων, κλπ).Το κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια των τοποθετήσεών τους ήταν αρνητικό ώς προς συγχωνεύσεις η κλεισίματα σχολείων, και αντί αυτού πρότειναν να γίνουν νέα σχολεία, με νέα πρότυπα κλπ.
Υπενθυμίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πως έχουν μειωθεί τα χρήματα που δίνονται προς τον δήμο για θέματα παιδείαςκατά 60% (!!!!!!) συγριτικά με πέρυσι.
Κατά τα λεγόμενα του αντιδημάρχου παιδείας κου Αρβανίτη, για το δικό μας σχολείο, το δεύτερο γυμνάσιο, δεν έχει αναφερθεί κάποια αλλαγή από το σημερινό καθεστώς, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, μια και τώρα ξεκινά η συζήτηση για τα θέματα αυτά. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις τις οποίες θα παρακολουθούμε σαν σύλλογος κι θα σας ενημερώνουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com