Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ (Για θέματα παιδείας)

Την Τρίτη 12/4/2011, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Περιστερίου, συνάντηση μελών του συλλόγου μας με τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για θέματα παιδείας κο Αρβανίτη Θεόδωρο. Στην συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του σχολείου μας, όπως αυτά αναφέρονται σε επιστολή μας προς τον Δήμο Περιστερίου που μπορείτε να δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση του blog μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Αντιδήμαρχο για το πραγματικό του ενδιαφέρον που έδειξε  κατά την συνάντηση αυτή. Σε κάποια από τα θέματά μας προσπάθησε να δώσει άμεση λύση, ενώ και  για τα υπόλοιπα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σαν σύλλογος πιστεύουμε, ότι στην πολύ δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε , μόνο η ειλικρινής συνεργασία των φορέων του σχολείου μας με τον Δήμο, θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αλλά και στα καινούργια που έρχονται.
Αισιοδοξούμε, πως η συνεργασία μας  αυτή με τον Δήμο και ειδικά με τον κον Αρβανίτη, θα διευρυνθεί και θα είναι συνεχής, για το καλό των παιδιών μας. Παρακολουθούμε από κοντά,  την εξέλιξη στα  θέματα που θέσαμε, και είμαστε έτοιμοι να καταθέτουμε νέα αιτήματα κάθε φορά που αυτά προκύπτουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com