Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ)

Αγαπητοί γονείς και μαθητές
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, η Τροχαία Περιστερίου απάντησε (αρ. πρωτ. 2501/2/15) στο ερώτημά που κατέθεσε ο Σύλλογος μας στις 16/9/2011, σχετικά με την μη λειτουργία του φαναριού στην διασταύρωση Ηρακλέους και Οδυσσέως (έξω από το σχολείο).
Σύμφωνα με αυτή την απάντηση λοιπόν, προκύπτει πως υπεύθυνος φορέας για την λειτουργία του, ΔΕΝ είναι η Τροχαία και έτσι λοιπόν κοινοποίησαν την απάντησή τους αυτή τόσο στον Δήμο Περιστερίου, όσο και στο υπουργείο μεταφορών/Δ.Κ.Ε.Σ.Ο., Γρ. σηματοδότησης.
Η επιστολή-απάντηση της Τροχαίας, μεταξύ άλλων αναφέρει:
''1. Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αυτοψίας που διενεργήθηκε από αξιωματικό της υπηρεσίας μας στο ανωτέρω σημείο την 20/09/2011 διαπιστώθηκε η μη λειτουργία του αναφερόμενου στο θέμα φωτεινού σηματοδότη.
2. Παρακαλούμε όπως θέσετε άμεσα σε λειτουργία τον εν λόγω σηματοδότη προς αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και ενημερώστε απευθείας τον ενδιαφερόμενο σύλλογο όπου κοινοποιείται το παρόν 'εγγραφο''

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά την Τροχαία για την άμεση ανταπόκριση, και αναμένει είτε από τον Δήμο,είτε από το Γρ. σηματοδότησης του υπουργείου, άμεση λύση, στο θέμα. Σας υπενθυμίζω πως μόνο κατά το τελευταίο 6μηνο, έχουμε αποστείλλει 2 φορές σχετικό γραπτό αίτημα στον Δήμο Περιστερίου αλλά και  έχουμε συναντηθεί 2 φορές με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Ελπίζουμε αυτή την φορά να τελειώσει αυτό το θέμα, που είναι πρωτίστης σημασίας , επειδή έχει να κάνει με την ασφάλεια των παιδιών μας.
Θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά το θέμα. Είναι πρώτης προτεραιότητας για εμάς

Για τον Σύλλογο
          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τάσος Ανδριανόπουλος                                                       Αγγελική Καραχάλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com