Διοικητικό Συμβούλιο 2019

Διοικητικό Συμβούλιο 2019-2021

Πρόεδρος : Νταλιακούρας Τίμος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Λεκάκη Βασιλική

Ταμίας: Νταούρου Παρασκευή

Ειδ. Γραμματέας: Μίχου Μαρία

Μέλη: Πάνου Αθηνά


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, εύχεται υγεία και καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σε μία ιδιαίτερη συνθήκη για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Όπως κάθε χρόνο ξεκινάμε αισιόδοξα, με όνειρα και προσδοκίες για τα παιδιά μας, αλλά και με αγωνία και προβληματισμό, γιατί αυτή η νέα σχολική χρονιά φέρνει στην επιφάνεια χαρακτηριστικά που την καθιστούν διαφορετική από κάθε προηγούμενη.

Η πανδημία του covid-19 ήρθε και ανέδειξε τα χρόνια προβλήματα της παιδείας, με ολιγάριθμο εκπαιδευτικό προσωπικό που ακόμα και μετά το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει το σχολείο μας με κενά εκπαιδευτικών, ανεπάρκεια σε βοηθητικό προσωπικό, ανυπαρξία σχολικών νοσηλευτών, παλαιά κι μη συντηρημένα κτήρια, υποχρηματοδότηση σχολικών επιτροπών.

            Ως γονεϊκό κίνημα διεκδικούμε, τη μείωση μαθητών σε 15 ανά Τμήμα, κτιριακές υποδομές που να καλύπτουν την ουσιαστική μορφωτική διαδικασία και να εγγυώνται την ασφάλεια και την υγιεινή των μαθητών, προσλήψεις επαρκούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, προσλήψεις επαρκούς και μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Σχολικών Επιτροπών για μέσα ατομικής προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, την ύπαρξη σχολικού ιατρού και νοσηλευτή στα σχολεία. Αιτήματα ρεαλιστικά και που χρήζουν άμεσης ικανοποίησης.

             Ο Σύλλογος, όπως κάθε χρονιά, θα σταθεί στο πλευρό των μαθητών και των γονέων τους, προσπαθώντας  μέσα από τη δράση του, να αγωνιστεί  και να διεκδικήσει τις λύσεις για όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν, μέσα στο πλαίσιο λειτουργείας του.

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η φωτογραφία μου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
e-mail: syl.gon.2ou.gymn@gmail.com